Vendorlink Blog

News, releases etc....

Robot
VendorLink Academy
1067

VendorLink Academy

Op de hoogte door de VendorLink Academy

Met de VendorLink Academy worden in video’s van ongeveer 15-30 minuten de mogelijkheden van VendorLink uitgelegd.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de opnames van een groot aantal instructievideo’s met als resultaat een reeks van video’s waarin diverse onderwerpen worden behandeld. Elk onderdeel in VendorLink komt aan bod, of het nu gaat om het bouwen van een dashboard of de manier waarop je Contract Management kan inrichten. Elke video stelt je in staat om het gelijk toe te passen in je eigen VendorLink omgeving.

De video’s zijn opgedeeld in 5 categorieën, die overeenkomen met de zgn. modulen in VendorLink. Elke categorie bevat een serie van video’s die volgordelijk bekeken kunnen worden.  De video’s zijn opgenomen in het Nederlands en in het Engels.

VendorLink zal de video’s blijven aanvullen en up-to-date houden met nieuwe ontwikkelingen, zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in VendorLink.

De video’s zijn te vinden in het HelpCenter van VendorLink in het hoofdstuk VendorLink Academy, je moet dan wel even eerst inloggen in VendorLink om alle instructievideo’s te zien. Veel kijkplezier :) toegewenst!